Idén bakom Solentro!

Tänkte börja med att göra en historisk tillbakablick…

Idén till Solentro kläcktes för drygt fyra år sedan när jag och min bror ville ge något alldeles speciellt till vår pappa på hans 55-årsdag – vi bestämde oss för att samla ihop hälsningar från familj och vänner och samlade alla dessa i en lite bok. Det fanns ingen som kunde hjälpa oss med detta. Det enda som fanns var fotoalbum men vi ville ge bort en riktig bok med personliga texter. De tekniska lösningarna som används för fotoböcker fungerar inte för den som vill berätta en historia där texten står i centrum och vi var inte intresserade av att bara ge bort ett fotoalbum. Så vi gjorde det själva…

Boken blev så uppskattad att vi gjorde en likadan till vår mamma och när alla som varit med och hjälpt till fick se böckerna så hörde de av sig till oss och gjorde beställningar… så det var bara för mig och brorsan att sätta igång! Så här skriver Helsingborgs Dagblad: “Pappa hemma i Bjuv har förstås fått sin födelsedagsbok nytryckt av Solentro.” läs mer här!

Idag gör människor i tolv länder böcker hos oss och det främsta budskapet är alltid kärlek. Detta tycker vi är väldigt inspirerande! Apropå kärlek så bara måste jag dela med mig av det här klippet (jag vet att många redan sett det men jag kan se det om och om och om igen…):
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0]