En avskedsbok till pensionen!

“När en kollega skulle byta jobb hittade vi en sajt på nätet där man enkelt kunde bjuda in kollegorna att skriva en hälsning och ladda upp foton som sedan gick rakt in i boken. Efter två veckor kom en vacker bok med posten. Jag kan lova att det blev ett fantastiskt minne från tiden här hos oss.”
/Elisabeth Yllfors, Sverigeansvarig Unilever Foodsolutions

Ge bort något som berör och blir till ett minne för livet. Vi vågar lova att en fotobok med personliga hälsningar och bilder från kollegorna är en mycket uppskattad gåva att få. Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas hälsningarna och fotona automatiskt rakt in i boken. Solentro hjälper dig med skapandet av t. ex en bok, minnesbok, scrapbook, fotobok från arbetstiden eller av dina bloggtexter. Busenkelt!

  • Kollegorna på avdelningen
  • Övriga kollegor
  • Kunder
  • Leverantörer
  • Andra kontakter