Böcker för alla tillfälllen…

Givetvis vet du bäst själv vilken typ av bok du vill göra men ibland kan det vara bra med lite inspiration…

“Jag blev så glad när jag upptäckte att jag kunde skapa min egen bok och använda alla de texter jag samlat på hög genom åren. Nu har jag mina egna böcker, vackra och i härliga färger med läcker design för mina recept, dikter och andra texter. Jag tryckte till och med ett litet häfte med en brevtext som blev en personlig gåva till en vän.”
/Lisa, 39 år

Vilken typ av bok vill du göra?

Gör något av alla dina texter och skapelser! Du har kanske en egen berättelse, dikt, brev, recept, dagbok, blogg eller annan text? Det är busenkelt att samla dina texter och designa en egen bok. Välj bland mängder av design och illustrationer. Du kan även ladda upp egna bilder.

 • Bloggbok
 • Dagbok
 • Receptsamling
 • Novell
 • Roman
 • Brev
 • Dikt
 • Poesibok
 • Scrapbook
 • Minnesbok
 • Sånghäfte
 • Meny
 • Sagobok
 • Fotobok

Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok“min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.