Expressen efterapar Solentro – bröllopsbok till Victoria och Daniel!

Solentro tycker det är kul att fler följer vårt exempel, det innebär förhoppningsvis att vi tänkt ut något bra, eller?!

På detta sätt kan fler vara delaktiga i någonting som är oåtkomligt för de flesta men som också är inspirerande och kul! Jag tror att kungafamiljen, oavsett vilken bok de läser, kommer att uppskatta gåvan – en bok fylld med personliga hälsningar och foton från svenska folket!

Expressen har alltså hakat på bröllopstrenden… du kan lämna en hälsning och även ett foto hos både Solentro, Expressen och SVT till Kronprinessan Victoria och Daniel. Solentro lanserade sin bröllopsbok den 11 mars 2010 och har fått in många härliga hälsningar sedan dess! Här ser du några exempel:

Lycka till Victoria och Daniel!
Hoppas det blir många små prinsessor och prinsar!
Christel Månsson och prinsessan Clara, Lund

All lycka till er! Ta väl hand om varandra. Kram Helene Kring i Alfta

GRATTIS
EVIG KÄRLEK-LYCKA ÖNSKAR JAG ER I FRAMTIDEN
ER KÄRLEK LYSER IGENOM I ALLA INTERJUVER-BILDER
SOM VI FÅR SE..
DET ÄR MYCKE NYFIKENHET SOM NI BÅDA FÅR STÅ UT MED
MEN ALLTID LIKA VÄNLIGA OCH RARA ÄR NI
MED LITE HUMOR KOMMER MAN LÅNGT
LYCKA TILL… INGA NORDQVIST MED FAMILJ KRISTIANSTAD

Solentro kommer att göra en bröllopsbok som skickas till kungafamiljen. Det kommer även Expressen att göra men inte SVT, de har en webbaserad bok (än så länge…).

Så här skriver Expressen:

Alla lyckönskningar som lämnats på Expressens nya sajt Bröllopshälsningen kommer att tryckas i en bok som ska överlämnas till kronprinsessparet. – Vi har velat skapa en värdig plats för alla som vill nå fram till kronprinsessan och Daniel med sitt eget budskap, säger Lars Näslund, ansvarig för Expressens bröllopssatsning.

Det handlar inte alltid om att vara först till kvarn… vi här på Solentro är glada att tillsammans med Expressen och SVT kunna bidra till bröllopsyran samt kanske göra den mer formella delen av detta bröllop mer personligt!

Hur ofta får kungafamiljen faktiskt ta del av svenska folkets tankar och känslor?

Lämna din hälsning här!

Solentros bröllopsbok!

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, födelsedagsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.