Fotobok till familjen Andersson!

Jag har tidigare berättat att jag höll på med en fotobok där jag samlade lite skejtbilder från olika parker runt om i Sverige och utomlands – det projektet sköt jag lite åt sidan när jag skulle hem till svärföräldrarna på min “semester” (Solentro har dock aldrig semester – det är öppet för dig att göra din bok dygnet runt!) då jag drog igång ett litet fotoboksprojekt – en fotobok till familjen Andersson!

Jag letade fram alla bilder från första gången jag träffade dom (2005) och fram tills idag – sedan blev det en rejäl gallring bland alla bilder och efter en timmes tid hade jag valt ut ca 150 foton som jag tyckte skulle få vara med i boken.

Trots att många foton markerades med en varning så blev de kanon i tryck - se nedanför!

Boken blev på nästan 100 sidor och jag valde designen Choice (som jag tycker är rätt skön…) och Maxi (stående A4) och hårdbunden bok – och så beställde jag 5 st (415 kr/st) – en till var och en av alla syskonen samt föräldrarna så klart!

Design: "Choice"

Det blev väldigt uppskattat och alla skrattade gott åt alla roliga bilder!