Gratis bildredigeringsprogram – GIMP!

Jag snubblade över den här sajten

GIMP är ett bildredigeringsprogram som många Linux-användare är bekanta med, eftersom det var för denna plattform som programmet ursprungligen skapades. Nu finns programmet även för Windows-miljön, vilket gör att många fler kan ta del av programmets förträfflighet. GIMP kan funktionsmässigt jämföras med Coreldraw och Photoshop.   Programmet är helt och hållet gratis eftersom det är Open Source!”

Kan ju vara bra att kunna beskära och redigera sina bilder om man vill göra en mer avancerad fotobok – eller bara om man tycker det är kul?!

När jag tittar på layout och handhavande så verkar det rätt tekniskt men det kanske är mödan värt om man inte kan eller vill lägga tio-tusentals kronor på ett dyrt redigeringsprogram! Jag har själv inte testat det (jag använder Mac) men det kan ju vara värt ett försök…

Någon som har nåt annat bra tips?