Maria Wetterstrand skriver utan spökskrivare…

Jag skrev i förrgår bland annat om spökskrivare och idag läste jag en artikel om uppsvinget av partipolitiska böcker som har givits ut nu inför valet – rätt intressant läsning faktiskt.

Kolla in artikeln här: http://www.expressen.se/kultur/1.2119174/forlagspolitik

Dessutom berättade Expressen att faktiskt inte alla politiker använder sig av spökskrivare utan lyckas klämma in skrivandet i sina hektiska kalendrar. Maria Wetterstrand kom ut med boken Den nya gröna vågen precis i tid inför valet i år.

Forumförläggaren Adam Dahlin berättar hur det varit som förläggare att jobba med Maria Wetterstrand: – Kul. Hon är ju sjukt upptagen och de är väldigt effektiva de där människorna. Har man en timmes möte kommer någon efter 58 minuter och 56 sekunder och avbryter. Hon har ju inte haft en spökskrivare, men det hade nästan varit att föredra, brukar jag skämta. Men hon lyssnade på vad jag sa, det måste jag säga.

Du vet väl om att även DU kan göra en egen bok! Hos Solentro skapar man sin egenbokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok(yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbokfördelsedagsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.