Tips på bra powerböcker!

Isabella Löwengrip tipsar om bra powerböcker och jag tänkte också tipsa om en bok som inspirerar och berör – Och världen skälvde av Ayn Rand. En bok som tycks dela alla dem som läst den i två läger  – man älskar eller hatar den!

Visst, det är en väldigt lååååång bok (1220 sidor) men tar man sig igenom den så lämnas man definitivt inte oberörd – och det är i varje fall så jag vill känna när jag läst en bok eller sett en grymt bra film!

Apropå film, jag måste i samma inlägg passa på att tipsa om filmen The Blind Side (2009) med Sandra Bullock, som hon vann en Oscar för. En film baserad på en sann händelse som är oerhört gripande!

Har du inte redan sett den, gör det!

Du vet väl om att även DU kan göra en egen bok! Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbokfördelsedagsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.