En barnbok om Lund!

Foto: Privat

Emma Fäldt ger ut barnboken Emma i parken tillsammans med fotogragen Martin Magntorn.

– Avsikten har inte varit att boken ska utspela sig just i Lund utan om att vi ville ha parkmiljö. Och att det ska vara en fotobilderbok. Jag är inspirerad av fotoböcker för barn. Jag läste sådana när jag var liten och tyckte väldigt mycket om dem.”

Det är Emmas första bok, hon är utbildad sjuksköterska men har sedan hon kom hem från Spanien för två år sedan mestadels varit hemma med barnen.

Du kan läsa hela artikeln här: Sydsvenskan

Även om man inte blir utgiven så är det kul när man själv tar tag i saken och faktiskt skriver sin egen saga eller berättelse – precis så gjorde Lisa Åhl från Luleå. Hon gjorde en egen sagobok hos Solentro som gavs bort som dopgåva och det blev en succé!