Bildskatt blir fotobok!

Skånskan berättar att Skurups kommun tillsammans med Svaneholms fornminnesförening ska göra en fotobok med några av fotografen Hans Sernerts bästa bilder.

I artikeln beskrivs arbetet med fotoboken “…som ett omfattande jobb.” och visst innebär det ett jobb att göra en fotobok men glöm då inte vilket mervärde en sådan bok kan ha för omvärlden och framtida generationer.

Visst, det tar lite tid att välja ut de bilder man vill ha med i boken och skriva de bildtexter eller övrika anekdoter som kan tänkas behövas men själva skapandet av boken ska vara enkelt, roligt och inte för tidskrävande. Hos Solentro går det till så här:

1. Registrera dig (klicka här) och ditt bokkonto skapas automatiskt – det är helt gratis och ingen nedladdning av program behövs.

2. Nu börjar det roliga – skriv eller kopiera in dina egna texter, ladda upp egna bilder och illustrationer eller välj från vårt bildotek – välj design, storlek på din bok och vilken boktyp du önskar och gör en egen bok eller fotobok – du bestämmer själv! Du kan även skapa en bok tillsammans med andra, vill du veta mer, klicka här!

3. Nu är boken klar och det är bara för dig att gå till beställning så skickas boken hem till dig!