Leverans före julafton!

Leverans före julafton!

För oss här på Solentro så innebär julen inte bara skapandet av personliga saker att ge bort… det är också ett tillfälle att umgås med familj och vänner, koppla av framför den öppna spisen och njuta av glögg och pepparkakor.

Om till och med Tomten kan koppla av på stranden med lite surfing så ska vi väl kunna skicka dina beställningar i god tid till Julafton!

För att det inte ska bli för stressigt för någon av oss så behöver vi din beställning allra senast kl 08.00 fredagen den 17 december för att kunna skicka ut dina böcker, canvas, kalendrar och personliga kort före Julafton!

Njut av snön så länge den finns kvar! Ta lite roliga bilder och gör en snöig fotobok!

Töiga hälsningar från oss här i Malmö/

Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok. Du kan också göra din egen canvastavla, en personlig kalender/väggalmanacka eller dina egna inbjudnings- eller julkort!