Namnet Solentro är åtråvärt…

Solen ger oss energi, att ge ger också energi, men vad betyder egentligen Solentro?

För oss betyder det att ge – att ge vad som verkligen betyder något och som inspirerar och ger glädje i livet, Solentro har vi skapat utifrån den filosofin. Solentro är en plats där vem som helst busenkelt ska kunna göra böcker, canvas, kalendrar och personliga kort av högsta kvalitet!

Vi är givetvis glada när folk hör av sig och undrar om de får använda vårt namn i olika sammanhang. När Kungsbacka Volleyboll förening hörde av sig och undrade om de fick använda Solentro i sitt klubbnamn så tyckte vi bara det var kul bidra till något så somrigt och soligt som bechvolleyboll!

Idag heter klubben Kungsbacka Solentro Beachvolleyboll Club och de arrangerar en härlig och hälsosam träningsresa – klicka här för att få veta mer!

Välkommen till årets skönaste träningsresa!

För dig som vill umgås med andra på ett lättsamt och avslappnat sätt, till er som har familj och vill ha en härlig semester med barnen och till er som går på gymnasiet (18år), ger vi möjligheten att åka på en härlig aktivitetsresa under en vecka.

Med hjälp av våra samarbetsföreningar/skolor/organisationer erbjuder ett stort val av aktiviter. (Walk of Life, beachvolleyboll, beachfotboll, beachhandboll, vattengympa, föräldra-barnträning, fruktdrinkstillverkning, Dj-skola, löpträning, gym-fitness,core, tennis)

Paket All in: för dig som vill satsa stort och träna mycket varje dag!
Paket Let´s go: för dig som vill testa på en aktiv semester med vänner och/eller familj!

Glädje för alla åldrar, helt enkelt… Vi ses i värmen!

www.sandcamp.eu