Ett kungligt tack till Solentro från Kronprinsessan Victoria & Daniel!

Som ni kanske kommer ihåg så gjorde Solentro tillsammans med svenska folket en bröllopsbok till Kronprinsessan Victoria och Daniels ära – idag damp det ner ett brev i vår brevlåda med det kungliga sigillet på. Det var ett tackkort från brudparet själva, signerat och allt… i det kunde man läsa:

Stort tack för all vänlighet, omtanke och generositet som visats oss i samband med vårt bröllop. Vi värdesätter detta högt. Det betyder mycket och har givit oss ett kärt minne för livet. Victoria / Daniel

Solentro vill tacka alla er som bidrog med lyckönskningar, hälsningar och roliga minnen till Kronprinsessan Victoria & Daniels bröllopsbok, utan ER hade boken inte blivit till och brudparet hade inte fått ta del av era varma hälsningar! TACK!

Se tidigare inlägg om bröllopsboken:
http://hampusbok.wordpress.com/2010/08/10/brollopsbok-till-kungafamiljen/
http://hampusbok.wordpress.com/2010/08/20/brollopsboken-fran-solentro-har-natt-kungahuset/