Skapa en unik gästbok eller bröllopsbok!

Sommaren är på intåg och det vankas många bröllop – om man vill göra något helt unikt och väldigt speciellt till sitt eget eller en god väns bröllop så kan man göra en egen gästbok eller bröllopsbok!

Det finns inget rätt eller fel när det kommer till valet av vilken typ av bok man vill göra, man kan låta fantasin och kreativiteten flöda. Bröllopsmagasinet tipsar om lite unika alternativ – läs mer här! Ett tips är att låta toastmastern samla in emailadresser från alla på bröllopet och sedan skicka ut en inbjudan från Solentro. På så vis kan alla i lugn och ro skriva en hälsning och berätta om sin upplevelse av bröllopet – på så vis kan man få mer utförliga och personliga hälsningar!

Vi skapade en bröllopsbok på nätet och genom en smidig e-mailbaserad inbjudningstjänst bjöd vi in bröllopsgästerna att skriva hälsningar som gick rakt in i boken. Vi laddade också upp lite bilder från bröllopet och efter två veckor kom en inbunden vacker bok med hård rygg hem i brevlådan. Ett minne för livet!
/Emma & Anders

En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen – till andra såväl som er själva.

* Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas gästernas hälsningar automatiskt rakt in i boken. Tips på personer ni kan bjuda in:

 • Bröllopsgäster
 • Möhippa & Svensexa
 • Föräldrar & syskon
 • Mor- & farföräldrar
 • Kusiner
 • Mostrar & fastrar
 • Far- & morbröder
 • Bästa vänner
 • Arbetskamrater
 • Barndomsvänner
 • Skolkamrater
Jag har berättat om detta i ett tidigare inlägg, klicka här.