En gästbok fylld med vännernas “smultronställen”!

Häromdagen var jag på en mycket trevlig 60-årsfest och hamnade då bredvid en tjej som berättade om ett bröllop som hon nyligen varit på. Bröllopsparet hade inte bara lagt fram en vanlig gästbok utan de hade gjort en egen bok (mest troligt hos Solentro… 😉 ) där de hade skrivit in frågor och framförallt en viktig fråga;

Vilket smultronställe rekommenderar du oss att besöka?

Jag tyckte detta var en väldigt bra fråga eftersom tips från vänner både inspirerar och utmanar – man kanske får nys om något exotiskt som man inte annars tänkt på!

Man kan skriva direkt i böckerna från Solentro, använd gärna CD/DVD-pennor eftersom de är “mjukast”, det går även bra att använda mjuka guld- och silverpennor. Vill du använda andra pennor så är mjuk blyerts att föredra, lägger man ett par papper emellan så går det även att använda bläck men notera att sidor med foton är särskilt känsliga.

Vill man göra en egen och personlig bröllopsbok så kan man så klart göra det också – en uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen. Tips! Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas gästernas hälsningar automatiskt rakt in i boken.