En härlig “spin-off” på “Du är fantastisk!”

Per-Mattias tackade CSN med en tårta för att han fick studera!

I vilka andra länder kan man från en icke privilegierad familj plugga universitetsstudier, komma långt i yrkeslivet, få chanser som man inte hade fått annars. Det är ett system vi ska vara jätteglada över. Men det är lätt att glömma när man bråkar med CSN-handläggare om pengar som kommer sent och så där, säger Per-Mattias Nordkvist som nu är verksamhetschef på webbutvecklingsföretaget Improove.

Han googlade sig fram till Gudrun Svensson och såg att hon hade många år på CSN. “Hon är säkert värd en tårta“, tänkte Per-Mattias och beställde en från skickatårta.se med texten “Tack för den här tiden“.

Det var väldigt gulligt av honom. Först trodde jag att tårtan hade kommit fel, men när jag läste kortet förstod jag. Vi uppskattar det verkligen. Det är roligt att man kan få göra kunder nöjda, säger Gudrun Svensson till Dagen.

För mig påminner detta mycket om “Du är fantastisk!“-grejen, det är verkligen kul att ge!

Läs hela artikeln här!

Tårta från bloggen BakeACake