Facebook slår ut böcker!

Ungdomar tillbringar allt mer tid på Facebook och Twitter. Den ökade konsumtionen av sociala medier framför datorn sker på bekostnad av bokläsning och radiolyssnande – läs mer på Svenska Dagbladet.

Jag vet, rubriken på mitt inlägg är något krass… precis som med allt annat nytt så sker förändringar gradvis och jag tror att det kommer att dröja länge innan böckerna verkligen slås ut, om ens någonsin!

Precis som jag berättat i tidigare inlägg om vilken revolution det faktiskt inneburit att vem som helst idag kan göra sin egen bok (läs mer här) så kommer Internet och alla dess möjligheter så som Facebook fortsätta att förändra våra liv på olika sätt!

Jag vet inte hur det är med er men jag välkomnar förändring! Förändringar får oss att kritiskt granska det vi alltid gjort och ifrågasätta varför… det är utvecklande samtidigt som det stimulerar och utmanar vårt tankesätt!

Men visst, jag erkänner, att förändra och se saker på ett nytt sätt är något av det svåraste man kan göra… det kräver inte bara energi utan också en stor del mod!