Nya sidmallar – ännu fler möjligheter med ditt bokskapande!

Solentro har precis lanserat nya sidmallar!

10-12 stycken nya sidmallar beroende på vilken bokstorlek du väljer – nu kan du alltså välja bland ett tjugotal olika sidmallar och göra din bok än mer unik – vi har lyssnat på våra användare som bland annat önskat sig möjligheten att ha text i två kolumner – det kan man nu! En del har också velat ha ännu fler valmöjligheter för sina foton vilket vi så klart lyssnat på – om du kan beskära dina bilder så kan du göra foton som täcker sig över ett helt uppslag!

Här till vänster ser du en del av alla de nya sidmallar som Solentro har lanserat – precis som tidigare så motsvarar “de horisontella strecken” det textutrymme som en sida har och “solen med vertikala streck” motsvarar utrymme för dina foton/illustrationer. Du behöver inte använda alla dessa utrymmen om du inte vill – lämnar du dem tomma så blir din bok precis så som du ser i GRANSKA-vyn – alltså, bakgrunden syns.

Du kan enkelt läsa mer om hur funktionaliteten bakom bland annat sidmallar fungerar här!

Lycka till med ditt bokskapande!