Söderåsen från ovan i fotobok!

HD/NST NIKLAS GUSTAVSSON

Bertil Hagberg ger ut en ny bok som skildrar Söderåsbygden från ett fågelperspektiv.Det finns inte några platser kvar att fotografera“, säger han om den väldokumenterade åsen.

Boken visar bilder från mina hemtrakter (växte upp i Bjuv) och jag var mycket uppe på Söderåsen som liten. Både med skolan, familjen och senare även själv med vänner… “Stenbrottet” var ett välbesökt vattenhål på sommaren… det var alltid lika spännande att cykla dryga milen längs den fina landsvägen förbi Norra Vram och sedan Åvarp för att ge sig på jättebacken innan man nådde den lilla skogsvägen som ledde fram till Stenbrottet. Där samlades traktens ungdomar och kastade sig ut från de höga klipporna, den som hoppade från den högsta punkten var så klart en förebild! hehe…

Läs mer om boken här.

Hos Solentro kan du göra din egen fotobok, ingen nedladdning av program behövs och Solentro är helt gratis att använda. Hos Solentro skapar man sin egen bokreceptbokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok. Lycka till!