Mattias berättar om Livet i Skuggan

Mattias Persson från Blekinge har skrivit en bok som han lyckats sälja på egen hand – jag tycker det är riktigt kul när man lyckas med detta på egen hand och att man har kompisar som tror på en! Jag ställde lite frågor till honom:

Hur kom du på idén med att göra en egen bok?
Jag läste lite av dikterna på en fest och några polare sa; “Ja men, kan Ranelid kan du!” Jag funderade lite på det och till slut kollade jag på nätet och såg Solentro och blev nyfiken. Alla andra företag kostade på tok för mycket och man var tvungen att köpa minst 50 böcker direkt. Men hos Solentro kan man göra en enda bok. Och det klarar även den med liten plånbok.

Vad var roligast med att göra din egen bok?
Det roligaste med boken eller arbeta med den var att det var avkopplande. Man riktigt längtade tills man fick hålla den i handen.

Har du några tips till andra som vill göra en egen bok?
Solentro är en mycket enkel sida att arbeta med. Man har skoj. Finns inga gränser. Har man fantasi och och kan skriva så är det en bra början

Vad har det betytt för dig att så många velat köpa din bok?
Det har betytt mycket för mig. Mina vänner ville ha en bok och sen fick den lokala tidningen reda på det och ville ha med mig i nöjesbladet. Jag var med i dagens tidning (se bilden nedan). Alla vill köpa den nu. Min facebook överbelastas med mail.

Läs hela artikeln här.