Prisjämförelse – fotoböcker!

Det har nästan gått två år sedan jag gjorde en prisjämförelse på olika fotoboksleverantörers mängdrabatt och jag tyckte det vore intressant att titta på det igen… och som jag trodde, Solentro har fortfarande marknadens bästa mängdrabatt!

Solentro erbjuder halva priset från och med bok nr 2: ½ priset – 50% rabatt! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Hos Solentro kan du närsomhelst kontrollera vad din/a bok/böcker kommer att kosta genom att klicka på “Beräkna pris” inne på produktionssidan!

Klicka här för att se min tidigare prisjämförelse – nedan följer min nya sammanställning som baseras på de leverantörer jag tittade på tidigare (de som tydligt berättade vad som gäller vid beställningar av flera fotoböcker) men också någon ny aktör – jag har valt att lägga dom i samma ordning som tidigare inlägg för att man lättare ska kunna jämföra.

Photohome har samma rabatt som tidigare:

Photohome

Pixopolis har samma rabatt som tidigare:

Pixopolis

Myphotobook har samma rabatt som tidigare:

Myphotobook

Postfoto verkar numera sakna mängdrabatt…

Korthuset saknar numera mängdrabatt…

Photobox har kvar samma rabatt som tidigare men verkar ha höjt sina priser:

Photobox 2010

Photobox 2010

Photobox 2012

Blurb har följande mängdrabatt (sajten finns dock inte på svenska):

Blurb

Det är också viktigt att poängtera vad man betalar för:

en unik bok som bara finns i ett exemplar som man själv fått möjligheten att skapa helt efter eget huvud – en fantastisk möjlighet!