Vikten av en skrivarklubb!

 De inspirerar varandra.

I 20 års tid har de träffats för att prata om sina texter och peppa varandra.

Veckan som kommer skickas deras första gemensamma bok till tryck. Läs mer här.

Jag vet att när min bror Tobias skrev sin bok, så var hans skrivsällskap oerhört viktigt för honom. Då hade han någon att bolla idéer med, få feedback på materialet och kanske framförallt – en deadline som gjorde att han faktiskt skrev!

Hos Solentro kan du berätta din egen berättelse! Ingen nedladdning av program behövs och Solentro är helt gratis att använda. Hos Solentro skapar man sin egen bokreceptbokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok. Lycka till!