Välj rätt fotobokstillverkare!

Det finns många som tillverkar fotoböcker och det kanske inte känns helt lätt att välja. En sida som sammanställt en rätt bra jämförelse är egenfotobok.nu

Så här säger de om en av leverantörerna (Solentro) som jag ofta använder:

Solentro har ett litet annorlunda upplägg, här kan du välja att skapa en hel bok med text om du vill, du kan även kombinera text tillsammans med bilder eller välja att enbart göra ett fotoalbum (fotobok). Några unika funktioner hos Solentro är möjligheten att låta flera användare tillsammans skapa boken, du gör detta genom att bjuda in dina vänner och dessa kan då lägga till egen text och bilder. Ett perfekt och roligt sätt att skapa en unik bok. Priserna börjar från låga 49 kronor och uppåt beroende på vilken kvalité, storlek och antal sidor du väljer.

  • Från: 49 kronor
  • Antal sidor: 4-300
  • Leveranstid: 1-2 veckor
  • Frakt från: 49 kronor
  • Storlekar: 20×27 15×21 20×15 19×19