Spara dina semesterminnen i en fotobok!

Har du varit på semester och känner en längtan tillbaka?

Få tillbaka den där sköna semesterkänslan från dina resor och äventyr i en fotobok.

Du kan till och med skanna in biljetter och resplaner som en extra krydda – själv så gör jag fotoböcker löpande för att slippa den där känslan av “enormt projekt” som det annars kan kännas som…

Jag loggar in på www.solentro.se ca 1 ggr/månad och laddar upp de bilder jag tagit och drar sedan ut dem på de olika sidorna i boken, på så vis bygger jag kontinuerligt min bok. När det gått några månader eller ett halvår (beroende på hur mycket bilder jag tagit) så har jag fyllt en fotobok på ca 100 sidor och då beställer jag bara boken – supersmidigt!

Som jag skrev ovanför så fyller jag inte bara boken med foton utan jag scannar också in t ex gratulationskort eller vykort som jag fått, se bild 3 (vykort från Hawaii)!

Ett vykort är ju väldigt kul att få men det är en försvinnade “kort upplevelse”. Genom att spara dem på det här sättet så kan man uppleva det om och om igen…