Publicera din egen bok!

Nu kan drömmen om att ge ut en bok bli verklighet – helt utan ekonomiska risker!

Alla kan ge ut sin egen bok – Solentro har lösningen för författare och poeter som vill ge ut sina egna böcker, föreningens årsböcker, fotoböcker, receptböcker eller för vem som helst som vill publicera sin egen bok.

Det är helt gratis att skapa ett bokkonto och göra din egen bok och publicera den! 

Hos Solentro skapar du busenkelt en publiceringssida helt gratis där din bok sedan kan köpas av vem som helst.

3 busenkla steg till att publicera sin bok:

1. Skapa ett gratis bokkonto hos Solentro.

2. Skapa din bok – skriv eller kopiera in dina egna texter, ladda upp egna bilder och illustrationer eller välj från vårt bildotek – välj design, storlek på din bok och vilken boktyp du önskar och gör en egen bok eller fotobok – du bestämmer själv!

3. Välj PUBLICERA (överst på produktionssidan) och en webbsida skapas där din bok kan köpas av vem som helst – här kan du också beskriva dig själv som författare och berätta om din bok! Dessutom skapas en digital version av din bok som du kan sprida hur du vill!

Och du, det är HELT GRATIS – det blir inte enklare eller bättre än så här! 

Läs mer

www.solentro.se/publicera_bok

Foto från www.freedigitalphotos.net