Äntligen en “Min första bok” för adopterade barn!

Innan Linda åkte till Kenya letade hon efter en  ”mina första år-bok” som de skulle kunna skriva i medan de väntade.  Det kändes otroligt viktigt för henne att kunna fylla boken trots att hon inte bar sitt barn i magen, utan i hjärtat. Men alla böcker hon hittade innehöll sidor som “så här såg mamma ut när jag låg i magen”, “ultraljudsbilder på mig”, “när jag vände mig första gången” osv.

När hon inte hittade någon bok som hon tyckte passade bestämde hon sig för att göra en själv. Läs mer här.

Du kan också göra en egen “Min första bok“, det gjorde jag hos Solentro

Jag hade samlat foton och scannat gratulationskort från Bonnies första 4 månader och nu har jag gjort en bok av allt detta…

Boken, som jag beställde i flera exemplar, ska bland annat ges till Bonnies mor- och farföräldrar i julklapp – tror verkligen de kommer att uppskatta det!

Läs mer och se fler bilder här.