Gör en egen kokbok!

Jag gjorde min egen kokbok, jag googlade och hittade Solentro där jag enkelt gjorde en kokbok av mina recept – hur kul som helst och uppskattat av familj och vänner!

/Andrea, Leksand


Nyhet!
Kitchen Theme: Cooking & Food” – Med inspiration från köket och naturliga råvaror. En bokdesign som inspirerar till måltidens njutning.

Skärmavbild 2013-02-04 kl. 13.10.42
Tips!

Du kan göra boken i vårt system och använda de sidmallar, design och typsnitt som finns, eller så kan du skapa din bok i valfritt redigeringsprogram! Spara varje sida som en högupplöst JPEG-bild (måtten för våra sidor ser du när du loggat in – håll muspekaren över en specifik del på en sida så visas dels information om sidans användningsområde samt de exakta måtten för just den ytan och/eller sidan). Ladda upp dina sidor i vårt system och lägg ut dem som heltäckande bilder så får du inlagan precis så som du önskar – din egen bok!