Gör en egen födelsedagsbok!

Jag blev fantastiskt glad över boken jag fick på min 55-årsdag. Gamla barndomsvänner som jag inte träffat på länge, familjen och arbetskamrater hade beskrivit mig som person och berättade roliga minnen. Det var mina barn som hade organiserat detta. Födelsedagsboken kommer utan tvekan sparas som en av de viktigaste sakerna jag har!

/Rüdiger, 55 år

Det var så Solentro började, vi ville ge bort något unikt och väldigt personligt som gåva till vår far på hans födelsedag. Vi kontaktade vänner och familj, bad dem beskriva honom som person och satte samman texterna till en födelsedagsbok. På så vis gav vi honom en berättelse och en resa som handlade om hans liv. Vi kan lova dig att gåvan blev mycket uppskattad!

Använd bjud-in-tjänsten så skickas hälsningar och foton automatiskt in i boken.

Busenkelt!

GetInline-2 kopia