Vinn en signerad bok av och med äventyrsfotografen Fredrik Schenholm!

Fredrik Schenholm är en av Sveriges mest meriterade skid- och äventyrsfotografer, och även gästbloggare här på vår blogg. Du har nu chansen att vinna en signerad bok av och med Fredrik Schenholm genom att svara på ett par enkla frågor.

I boken Äventyrsfoto: Lär dig fotografera som proffsen: 9 steg till bättre bilder berättar och tipsar Fredrik om det han gillar allra bäst; skidåkning och fotografering. Vare sig du fotograferar själv eller inte, så är vi säkra på att du kommer tilltalas av bokens fantastiska bilder och skildringar. Om du inte redan fotograferar dina äventyr i skidbackarna så kan boken vara en god inspiration då tipsen i boken både riktar sig mot nybörjare och proffs.

För att ha en chans att vinna ett signerat exemplar av boken behöver du bara svara på tre frågor och skriva en motivering till varför just du borde vinna boken.

Till frågorna och tävlingen – klicka här!