Fotobok från Solentro – 200 års hållbarhet!

Nyligen gjorde en av branschens mest respekterade auktoriteter WIR (Wilhelm Imaging Research) en stor och grundlig test av hållbarheten på fotoböcker som tryckts med HP Indigo, just de tryckpressar Solentro använder!

Och vad visade testet?

BÄST I TEST! 
DUBBELT SÅ BRA!
HÅLLBARHET I MER ÄN 200 ÅR!

HP Indigo är den enda tryckpresstillverkare som publicerat resultat från ett oberoende forskningslab.

Alltså, vill du bevara dina minnen som ska hålla i hundratals år så ska du välja fotoböcker från Solentro!


Läs mer här: http://www.wilhelm-research.com/hp/HP-WIR_Indigo_Print_Permanence_2012_04_30.html Summary of WIR Permanence Testing of HP Indigo Photobook Pages and the Permanence of Displayed Prints, published by HP Indigo for the DRUPA Trade Show and Conference in Dusseldorf, Germany, May 3-16, 2012