Solentro i nya samarbeten!

Solentro har nyligen startat ytterligare två försäljningssamarbeten. Babyhjälp.se som är en sajt som riktar sig till föräldrar använder nu Solentro för att erbjuda sina besökare möjligheten att göra en egen bok, så som exempelvis fotoböcker, ABC-böcker och ”Min-första-bok”. Bröllopsglamour.se, som är en sajt som riktar sig till bröllopsintresserade, använder på samma sätt Solentro för att erbjuda sina besökare möjligheten att göra en egen bok med fokus på bröllopsböcker. Sedan tidigare har Solentro samarbeten med CDON.COM och Squoosh.se.

Vad innebär samarbetet?

Det innebär att Solentro utökar sina försäljningskanaler ytterligare och att våra samarbetspartners adderar tjänster och mervärde till sina besökare samtidigt som de skapar ytterligare försäljningsintäkter. Vi bedömer att samarbetet påverkar resultat och försäljning positivt direkt från start, berättar Tobias Schildfat på Solentro.

Vad ligger bakom samarbetet?

I grunden handlar det om mervärde för kunden och det faktum att Solentro byggt upp och förfinat en helt webbaserad bokskapartjänst som är mycket uppskattad av våra kunder, inte minst för dess enkelhet att använda. Därtill har vi effektiva interna system som automatiserar hela flödet från bokskapandet till beställning, tryck och distribution. Det är denna automatiserade helhet som gör det attraktivt för våra samarbetspartners att koppla på hela vårt erbjudande. Det sker utan att det skapar något merjobb för våra partners då det är Solentro som sköter den löpande driften och tar hand om hela verksamheten, berättar Hampus Schildfat på Solentro.

Klicka nedan för att komma till samarbetena:
Babyhjälp: http://www.babyhjalp.se/fotobok-barn.htm
Bröllopsglamour: http://www.brollopsglamour.se/br%C3%B6llopsbok

Skärmavbild 2013-09-20 kl. 09.46.59