State Lycke väljer Solentro för sin utgivning!

State Lycke

Låtskrivare, författare & trubadur som under 2015 ger ut skivan Gott öl kom, debutromanen Friheten är mitt hem samt turnerar med föreställningen Ett Annat Bluesliv. Startskottet för allt detta går av under releasepartyt på S/S Marieholm, fredag 27 mars. Hjärtligt välkomna.

Så här beskriver hon sitt val av Solentro:

TISDAG 16 DECEMBER

Valet föll på Solentro

    Trevligt bemötande i telefon när jag första gången ringde för att höra mig för om deras upplägg. Dessutom full respekt för mitt önskemål om att inte bli hänvisad till hemsidan. Då jag ser dåligt pratar jag hellre med riktiga människor än surfar omkring på hemsidor. Sedan är det ju trevligt om den man talar med visar att det är uppskattat att blivande kunder hör av sig.

Ett varmt och öppet mottagande vid deras monter på Bokmässan där jag möttes av en genuint intresserad representant för deras förlag. En person som verkligen tog sig tid att samtala med mig och som genom detta fick mig att känna mig välkommen som kund.

Trevligt bemötande i telefon när jag för andra gången ringer för att ställa ännu mer frågor.

Och offerten kom blixtsnabbt när jag bad om den.

Och inga fula trix där de lovar att man kan ge ut sin bok utan förskottsbetalning för att sedan i det finstilta avkräva en deposition.

Och dessutom priser som möjliggör för en genutgivare att sälja boken till ett vettigt pris.

Solentro 7 poäng. Det andra förlaget 0 poäng.  Segrare, Solentro.

Och så här skriver hon på Facebook:

State Lycke
den 16 december kl. 14:45
Solentro – Recito Förlag AB 7 – 0.

Efter en lång period av research gick två förlag till final om att få ge ut mina böcker. I finalen utklassade Solentro alternativet Recito och får därför uppdraget att ge ut min debutroman, Friheten är mitt hem. Och om det gör det med den äran ger jag ut mina övriga sju bokprojekt hos dem också.