Min första bok

Min första bok är alltid en rolig idé för att ta tillvara på de viktiga stunderna i sitt barns första tid på jorden. Boken kommer att uppskattas av både en själv som förälder, släkt och när barnet bli äldre (Även om man som tonåring inte tycker att det är lika roligt).

Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet. Lägg in text, ladda upp bilder, välj design och samla allt i en vacker bok av högsta kvalitet. Ett oslagbart minne för hela familjen – gör din egen “Min första bok” idag!

“När vi fick vårt första barn skapade vi en egen bok på nätet. Vi skrev ner minnesvärda händelser, utvecklingssteg och laddade upp bilder. Efter drygt en vecka kom en vacker “Min första bok” hem i brevlådan. Ett minne för livet!” /Camilla & Gustav, föräldrar till Oliver 1 år.

Tips på minnen att skriva om:

 • Födseln
 • Första stegen
 • Första ordet
 • Första tanden
 • Kompisarna
 • Första leendet
 • Första skrattet
 • Visdomsorden
 • Pinsamma frågor
 • Första julen
 • Första cykeln