Gör en unik bröllopsbok

Bröllopssäsongen har precis börjat och din bröllopsdag är den dagen som du fastnar på allra flest bilder, kanske i hela ditt liv. Ta tillfället i akt och samla och sortera de bästa bilderna för att sedan skapa din alldeles egna och unika bröllopsbok.

Eller varför inte göra en annorlunda gästbok. Istället för att skriva spretiga hälsningar i en gästbok på bröllopet finns nu möjligheten att göra en egen och personlig bröllopsbok av högsta kvalitet! En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen – till andra såväl som er själva – designa din egen bröllopsbok!

Vi skapade en bröllopsbok på nätet och genom en smidig e-mailbaserad inbjudningstjänst bjöd vi in bröllopsgästerna att skriva hälsningar som gick rakt in i boken. Vi laddade också upp lite bilder från bröllopet och efter två veckor kom en inbunden vacker bok med hård rygg hem i brevlådan. Ett minne för livet!” /Emma & Anders

Tips! Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas gästernas hälsningar automatiskt rakt in i boken.

Gör din egen bröllopsbok idag!