En egen dopbok

Trött på tennmuggar och skedar?

Ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas hälsningar och foton automatiskt rakt in i dopboken. Det behöver alltså inte alls ta alldeles för mycket tid eller vara komplicerat på något sätt. Med tjänsten kan man även skicka påminnelser till de inbjudna och det är enkelt att se vilka som har svarat på inbjudan och inte. Enklare kan den inte bli – dessutom är det ett minne för livet!

En av våra kunders egna ord: “När vår son skulle döpas ville vi ge något speciellt. Vi upptäckte Solentro på nätet, där kunde vi göra en egen bok och med en smidig inbjudningstjänst bjöd vi in släkten att bidra med texter som sedan gick rakt in i boken. Det gick också att ladda upp egna bilder. Det blev till en fantastisk liten berättelse om oss, honom och livet i stort och i smått. En egen dopbok som vi tror att han kommer att ha mycket glädje av i livet.”
/Mia och Pär

Skapa en dopbok här!