Populärt i Solentros bokhandel – Iskallt

Köp Claes Ridells bok här: Iskallt

Året är 1963. Den unge kaptenen Carl Hedberg är en framgångsrik officer i den svenska flottan. Carl råkar upptäcka en mystisk smuggelhärva på den skånska västkusten. Händelserna tar honom till Stockholms undre värld och vidare till Los Angeles. Kärleken dyker upp i form av den mörka, vackra läkemedelsforskaren Fatima.

En bok med högt tempo, spänning och mycket värme.

Med över 40 år som internationell managementkonsult har Claes skrivit 4 uppskattade fackböcker om ledarskap och kommunikation. Hans enkla raka sätt att skriva har uppmärksammats av media och bl.a. resulterat
i 2 personliga intervjuer i Nyhetsmorgon på TV4.

Efter att ha varit bosatt i England under 20 år och genomfört föredrag och uppdrag i över 50 länder, har han nu landat i Skanör, Skåne. ISKALLT är Claes första roman.