Kjell Larsson har släppt sin självbiografi hos Solentro

“Möt miljonären som blev blåst på allt – naket och avslöjande när Kjell Larsson släpper sin biografi” – såhär skriver iBokhandeln.

Han var fastighetskungen i Norrland med en uppskattad förmögenhet på 300 miljoner. I vad som kallats Sveriges smutsigaste skilsmässa förlorade han allt och fick sova på järnvägsstationen. Läs om Kjell Larssons detaljrika och utlämnade biografi Blåst på allt.

Läs hela artikeln på iBokhandeln.

 

Köp Kjell Larssons bok här: Blåst PÅ Allt

I denna bok lämnar den kände tidigare fastighetskungen i NORRLAND ut sig helt. Kjell Larsson är en
omstridd person som på 8 år byggde upp det största privatägda fastighetsbolaget i Norrland till ett värde av 1,5 miljarder kronor. Men i fastighetskrisen på tidigt 90-tal gick Kjell i likhet med nittio procent av fastighetsbolagen i konkurs.

Detta är berättelsen om hur en ung pojke från Njurunda byggde upp ett miljardföretag samt utan omsvep hur det gick till när han tappade allt. Man får också en inblick över hur rättsväsendet fungerar eller rättare sagt inte fungerar. DETTA ÄR BOKEN SOM SKAKAR OM.