Författaren Cecilia Basualto Emanuelsson har medverkat i en artikel i iBokhandeln.se

Skärmavbild 2018-11-25 kl. 13.49.27Cecilia har gett ut 2 böcker genom hos på Solentro: Ödesmättad väg & Ödesmättad väg II. Beställ Cecilia Basualto Emanuelssons böcker här.

Nu har hon medverkat i en artikel hos iBokhandeln.se.

“En strikt, religiös uppväxt, övergrepp, ofrivilliga graviditeter och flykt från statskuppen i Chile. Det är nästan obegripligt att förstå hur Cecilia Basualto Emanuelsson överlevt efter att ha läst hennes autobiografiska bokserie Ödesmättad väg.
– Jag har lärt mig att det är viktigt att ha en balans mellan det andliga och det fysiska, då är man ett, då är man stark och då orkar man. Det är därför jag gillar både actionfilm och meditation, säger Cecilia.”

Läs hela artikeln här: https://ibokhandeln.se/sponsrad/cecilia-basualto-emanuelssons-biografi-vittnar-om-ofattbar-smarta-i-andligheten-forstar-jag-allt/?fbclid=IwAR2ThmsrWu6mjsj8oAt7lrXoy9zxU1h0Kg0EHptasahb5YkIxKbhfL6CPm0