Från oss till dig: 150 kronor i rabatt!

diary-3300606_1280

Vi vill tacka dig för att du är en av våra fantastiska kunder. Du är en av 230.000 Solentro-användare och vi har fler återkommande kunder är någonsin. Vi strävar hela tiden mot att förbättra Solentro så att vi kan fortsätta att imponera på dig!

Detta året implementerade vi en ny, fräsch och förbättrad hemsida och vi hoppas att ni tycker om den lika mycket som vi.

Vi vill ge dig 150 kronor att
handlar för på Solentro som ett
bevis på vår tacksamhet.

Kod: 7CSD4939N0
Värde: 150 kr*
Giltig till och med: 28 feb 2019

Dessutom alltid hos Solentro – beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! (OBS! Gäller ej pocket där rabatten redan är inräknad i mängdbeställningen.)

* Skriv in koden när du lägger din beställning så dras rabatten automatiskt när du går vidare. Rabatten gäller endast böcker från ditt bokkonto och kan inte kombineras med andra erbjudanden, gäller en gång per hushåll och frakt tillkommer.