#Solentrostory – “Minnet av dig”

52402619_384282355485148_8787275707752382464_n.jpgSkrivandet har alltid varit en del av mitt liv men jag har aldrig vågat visa mina berättelser för någon förut tills jag kände att detta är bra, detta vill jag andra ska få läsa! Med hjälp av min bästa vän Ida Kristoffersson fick jag inte bara råd och tips som hjälpte mig på vägen utan också hjälp med mina vackra omslag som är gjorda utav henne. Utan Ida skulle detta aldrig gått.

Boken ”Minnet av dig” blev till när jag slog ihop tre världar med varandra – nutid, dåtid och framtid. Något jag själv aldrig läst om och jag hittade på en värld där jag fick styra och ställa. Självklart kryddade jag upp världen med lite kärlek, spänning och dramatik. Ingen kan stoppa min fantasi, det är min bok och min värld
som du är välkommen till att ta del av.

Tack vare Solentro har jag kunnat dela ut tre böcker till mina vänner och familjemedlemmar som fått mig att vilja skriva mer. Jag utmanar mig själv varje gång och ingenting kan stoppa mig när jag väl börjat! – Olivia Warghed