Solentro World Photography Award 2019

seny

Under sommaren kommer vi att samla in fantastiska foton från hela världen. Du kan delta oavsett om du är en amatör eller ett proffs, använd din kreativitet och fånga årets kategori ”vardagsliv”.

Det är lätt att underskatta det enkla i vardagen, men om du försöker att se det från ett nytt perspektiv kan även det enkla bli intressant.Vi vill se hur du kan fånga vardagen, titta noga så hittar du en vacker värld i de tråkiga stunderna.

Posta ditt bästa foto med vardagslivs känsla på Facebook eller Instagram med hashtagen #solentroeveryday. Skicka in ditt foto/foton före den 2019-09-10. Vinnarna kommer att bli utsedda i oktober 2019*.

Priser
1:a 5 böcker av din egna bok från ditt bokkonto
2:a 1 bok från ditt bokkonto
3:e – 10:e Vackra presentkort med ett värde på 300 kr**.

facebook        insta

Dela Solentro World Photography Award 2019 på Instagram eller Facebook (som en händelse, delning eller en post) och få ett presentkort med ett värde på 150 kr, skicka ett mail till oss med en skärmbild för att få ditt presentkort.

*Du kan delta flertalet gånger med olika foton. Vinnarna kommer att utses av Solentro, juryns beslut är slutgiltigt.

**Skriv in koden när du lägger din beställning så dras rabatten automatiskt när du går vidare. Rabatten gäller endast böcker från ditt bokkonto och kan inte kombineras med andra erbjudanden, gäller en gång per hushåll och frakt tillkommer.