Min första bok!

En "Min första bok" från Solentro

“När vi fick vårt första barn skapade vi en egen fotobok på nätet. Vi skrev ner minnesvärda händelser, utvecklingssteg och laddade upp bilder. Efter två veckor kom en vacker fotobok hem i brevlådan. Ett minne för livet!”
/Camilla & Gustav, föräldrar till Oliver 1 år

Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet. Lägg in text, ladda upp bilder, välj design och samla allt i en vacker fotobok av högsta kvalitet. Ett oslagbart minne för hela familjen!

 • Födseln
 • Första stegen
 • Första ordet
 • Första tanden
 • Kompisarna
 • Första leendet
 • Första skrattet
 • Visdomsorden
 • Pinsamma frågor
 • Första julen
 • Första cykeln

Precis som en blogg så är det fantastiskt att föreviga händelser i ens eget liv och sina barns – hos Solentro kan du ha flera projekt igång samtidigt och du kan skapa din bok under flera år – allt sparas och du kan närsomhelst komma tillbaka och göra ändringar eller lägga till nytt material!

Vad väntar du på?

Skapa ditt unika Solentro-konto idag!