Fotoalbum på nätet – som blir till en fotobok i din hand!

Att ha ditt fotoalbum på nätet är ett smidigt sätt att dela med dig av dina reseskildringar, vardagliga bestyr och speciella händelser. Du belastar dessutom inte din egen dator med en massa utrymme utan allt finns behändigt tillgängligt på Internet när du själv vill ta del av det!

Men att bara ha ditt fotoalbum på nätet kanske inte räcker för dig? För min del så är det en speciell känsla att krypa ihop med sambon i soffan och ta fram fotoboken från sommarens semester och tillsammans bläddra sida för sida och minnas tillbaka på de roliga stunderna!

Dessutom tycker ofta våra vänner det är kul att bläddra i våra fotoböcker när de kommer förbi… det inspirerar till framtida semestrar!

Men tillbaka till fotoalbumet på nätet… hos Solentro kan du ha hur många fotobok-projekt du vill igång samtidigt, du kan göra en receptbok samtidigt som du gör din bloggbok och eftersom allting är on-line så kan du redan under semesterresan, var i världen du än befinner dig, skriva ner roliga händelser och ladda upp dina egna bilder!

Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok“min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Lycka till!