Hur lång tid tar det att få hem min bok i brevlådan?

Hur lång tid det tar att göra en egen bok eller fotobok är givetvis något väldigt individuellt. Författare kan lägga ner flera år på sin berättelse, ibland även decennier. Vissa gör sin fotobok på 10 minuter och andra pysslar med den i flera månader.

Sprid glädje till människorna omkring dig!

Det viktiga är dock inte tiden du lägger ner utan att det faktiskt blir av. Som Tobias skrev i ett tidigare inlägg, “ställ inte för höga krav på dig själv“, det viktiga är att boken faktiskt blir gjord så att du eller mottagaren får njuta av den!

När du väl gjort din bok klar så kan du försöka tajma Solentros beställningsbrytpunkt som är varje måndag kl. 08.00. Beställningar inkomna innan denna tidpunkt skickas ut på måndagen veckan efter (om inga helgdagar kommer emellan).

Beställda böcker levereras då inom 1-2 veckor.

Beroende på försändelsens storlek och vilket sätt du valt att betala på så får du antingen hem boken i din brevlåda eller en avi så att du kan hämta ut den på närmaste utlämningsställe.

Solentro skickar alla böcker som 1:a-klassbrev.

Vi gör din bok eller fotobok med största omsorg, den levereras inplastad och i ett tåligt paket – allt för att ge dig högsta kvalitet!

Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbok,examensbok (yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok“min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.