90 procent av blogg-inläggen om fotoböcker är positiva!

Idag vill jag dela med mig av lite intressant statistik, enligt Blogipedia så är 90 % av blogg-inläggen positiva till fotoböcker, närmare bestämt ordet “fotobok” – hur kul som helst tycker jag.

Nu gäller det bara att öka procentsatsen till 100 % så att alla blir så nöjda som man bör bli när man gjort sin egen fotobok eller bok!

Nedan ser ni ett utdrag av vad Solentros kunder sagt om de böcker de beställt från Solentro:

“Jag vill bara tala om att jag är jättenöjd! Böckerna blev verkligen bra och kvaliten var över förväntan.”
/Roger Stenström

“Jag är SÅ nöjd. Fantastisk bildåtergivning trots inskannade gamla analoga bilder och snyggt inbunden. Den blir en perfekt present till min pappas 80-årsdag och värd varenda krona. TACK för superbra sajt!”
/Jeanette Nord

“Vilken oerhört bra tjänst Ni tillhandahåller – precis vad jag letat efter!”
/Alexander Carlsson

Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbok,examensbok(yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok”min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.