Fotobok-fantast #1

Hampus Schildfat är… glad, skejtare, surfare, egen företagare, hifi-entusiast, bok- och filmälskare och mycket mycket annat!

Stapelbäddsparken i Malmö - en av Sveriges skönaste ställen att hänga på (när vädret tillåter!)

Jag bor i Malmö men är uppväxt i Bjuv utanför Helsingborg – på fritiden läser jag och skriver filmmanus, åker skateboard, surfar och joggar. Tittar även väldigt mycket på film och har ett stort intresse för musik.

Min bakgrund:
Examen i film och media från Lunds universitet varav 1 år på stipendium vid University of California. Arbetat som manusanalytiker på bland annat Spyglass Entertainment i Hollywood och tagit fram filmer som 27 Dresses (2008). I Sverige har jag arbetat för Svensk filmindustri och GF Studios med Göta Kanal 2, Rosa-the movie och båda Arn-filmerna – läs mer på IMDB. Idag driver jag Solentro – gör en egen bok tillsammans med min bror Tobias Schildfat och Max Landborn, vår eminenta programmerare.

Håller just nu på med en fotobok med bilder från åkningen som precis dragit igång efter den långa och kalla vintern…