Fotobok-fantast #2

Tobias Schildfat är spontan, glad, fundersam, surfare (våg & vind), författare, egen-företagare, yoga-entusiast och mycket mer därtill!

Tobias på stranden i Lomma

Tobias bor sedan några år tillbaka i Malmö, men är precis som sin bror Hampus uppväxt i Bjuv utanför Helsingborg. På fritiden skriver Tobias en hel del, umgås med vänner, surfar när vädret tillåter det, det blir även lite jogging och yoga längs Ribban under sommarhalvåret!

Tobias bakgrund:
Arbetat med marknadsföring, försäljning och projektledning professionellt under de senaste åtta åren; Borneo Internet Management, Handelsbanken och Findus. Tidigare affärsområdeschef på Findus, ansvarat för över 50 produktlanseringar, digitala konsumentkampanjer, reklamfilmer, konceptutveckling och varumärkesbyggande. Civilekonom från Lunds universitet med inriktning mot marknadsföring och finansiering. Studerat i Storbritannien och Tyskland. Driver idag Solentro – gör en egen bok tillsammans med sin bror Hampus Schildfat och Max Landborn, vår eminenta programmerare.

Just nu håller Tobias på med en fotobok med bilder och berättelser från en weekendresa till Lübeck tidigare i vår!