En officiell och “inofficiell” bröllopsbok!

I veckan presenterade den officiella bröllopsboken Vårt bröllop – Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel 19 juni 2010, författad av journalisten Susanna Popova. Hon har också skrivit Överklass – en bok om klass och identitet, från 2007.

Det är ju dock flera månader sedan Solentro presenterade sin inofficiella bröllopsbok där de bjöd in hela svenska folket att bidra med hälsningar till Kronprinsessan Victoria och Daniel – man kan fortfarande göra det här: http://www.solentro.se/write_greeting

Solentros inofficiella bröllopsbok!

Jag tycker också det är lite intressant att det är samma förlag (Natur och Kultur) som gett ut Johan Norbergs senaste bok Den eviga matchen om lyckan : ett idéhistoriskt referat, en bok som jag verkligen kan rekommendera!