Böcker till hela världen!

För mig handlar det ofta om att försöka förklara och berätta för människor hur kul och enkelt det är att göra en egen bok – MEN – oftast är det bättre att höra det från dem som inte är så partiska som jag är!

Vilken fantastisk möjlighet ni ger oss runt om i landet! Personligen har jag alltid tilltalats av papper och penna och tack vare er, har jag dels samlat ihop dikter jag skrivit genom åren, samt att ni har gjort det möjligt för mig att skriva en bok, avsedd som present. Högst personligt blir det! Tack för att ni finns!
/Carola Johansson i Östersund

Det som också är roligt när Solentro får dessa kommentarer från våra kunder är faktumet att vi har människor som gör böcker hos oss inte bara från alla delar av Sverige utan även runt om i världen.

Den mest udda plats vi fått en beställning ifrån är orten North Pole i Alaska/USA och den kanske mest exotiska är i Hawaii eller Gran Canaria.

Idag finns Solentro på fem språk (svenska, engelska, tyska, danska och franska) och har i och med denna bredd  kunder i sammanlagt 15 länder  (än så länge…).

Solentro arbetar utifrån våra kunders behov så hör gärna av dig om det är något du undrar över eller vill att vi ska förbättra!