Få tog chansen att gratulera Victoria & Daniel…

…och ni som inte hade vägarna förbi Stockholms slott i helgen kan lämna er hälsning eller gratulation via Solentro!

Solentros böllopsbok till Kronprinsessan Victoria & Daniel

Solentro samlar svenska folkets hälsningar och med ett urval av dessa gör vi en bröllopsbok som skickas till kungafamiljen. Det går också bra att bidra med bilder på bröllopsparet (eller andra passande bilder) så länge de är tagna med din egen kamera.

Vill ni läsa vad Svenska Dagbladet skrev om händelsen så kan ni göra det här: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fa-tog-chansen-att-gratulera_4823365.svd

Precis som Edtith Gober i artikeln säger; “- Det tycker jag är en helt fantastisk idé” så håller vi med henne. Jag antar att de, Kronprinsessan Victoria och Daniel kommer att få väldigt många fina presenter, men bröllopsboken kommer att vara speciell. Jag tror och hoppas att denna bok kommer att vara en mycket fin upplevelse – personliga hälsningar direkt från folket de företräder!